Forventningerne til hinanden

Dine Forventninger

 

Hvad kan du forvente hos os?

Vores første og fornemmeste opgave er at fortælle dig, hvad der bør gøres ved dine tænder og hvorfor. Derefter er det dit valg. Vi har også det princip, at vi giver os god tid. For os har god tandpleje nemlig en hel del at gøre med grundighed, omtanke og ro.
 
Vi benytter os af de nyeste materialer og behandlingsmetoder og gennemfører løbende efteruddannelse, så vi sikrer dig den bedste behandling baseret på den nyeste viden.
 
Derfor tør vi godt garantere dig en høj kvalitet i vores behandlinger. Det kommer dig til gode både i hverdagen og på langt sigt. Og vi tror på, at du også vil værdsætte vores høje etik og sunde moral. Det ligger lige så naturligt for os som vores smil til dig. Vi kan faktisk ikke lade være…
 
Velkommen til dinTandlæge Taulov. Vi har lidt mere at gi´ af.
 
Tænderne sidder der, hvor vi snakker, smager, spiser, smiler og såmænd også kysser. Pæne, rene og smertefri tænder er for eksempel også grundlaget for din kommunikation med andre mennesker. Derfor er der mange gode grunde til at vi hjælper dig til at passe godt på sine tænder.
 
Det er endnu en grund til, at vi kalder os for dinTANDLÆGE!

Vores Forventninger

 

Afbud

Rettidigt afbud meldes dagen før inden kl. 12.00.

Vi har da mulighed for at besætte tiden igen. Sene eller gentagne afbud vil blive betragtet som udeblivelser.

 

Udeblivelser

For sent meldt afbud og udeblivelser berettiger os til et honorar ifølge overenskomst med sygesikringen.

 

Betalingsbetingelser

I henhold til overenskomsten mellem Danske Regioner og Dansk Tandlægeforening, er vore priser baseret på kontant betaling.

Gennem samarbejde mellem dinTANDLÆGE og SparXpres, har vi mulighed for at tilbyde dig finansiering af din tandbehandling over en længere periode. Få mere information i vores reception eller

Læs mere her

Hvor ofte bør du gå til tandlæge?

Alle patienter skal inddeles i Sundhedsstyrelsens risikogrupper.

Risikogrupperne

vores tandbehandlinger

Dine egne tænder – hele livet. Et realistisk mål for de fleste, der jævnligt får kvalificeret tandbehandling.

Læs mere