Lider du af tandlægeskræk?

Hver tredje dansker er nervøse for at komme til tandlæge i et eller andet omfang. Årsagen til ”tandlægeskræk”, som det ofte kaldes, er som regel den, at vedkommende, på en eller anden måde, har haft en ubehagelig oplevelse ved et tandlægebesøg, eller har ”hørt” om en der har…

tillid til os kan mildne dintandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk, kan du være sikker på at blive taget alvorligt hos os. Vi lytter til dine bekymringer, og vi gør, alt hvad vi kan for at skabe en tillidsfuld atmosfære, således at du kan slappe helt af.

Det er vigtigt for os, at fortælle dig, helt præcist, hvad der skal ske - og i forløbet, hvornår dét vi har snakket om sker.

Vi respekterer dit behov i forhold til pauser, og gør altid i behandlingen brug af en så blid anvendelse af de nødvendige instrumenter, som overhovedet muligt. Hos dinTANDLÆGE Taulov tilbyder vi traditionelle smertefrie behandlinger, herunder afledning ved samtale, humor, musik og af og til akupunkturbehandling.

Det er meget vigtig i behandlingen af dig med tandlægeskræk, at du hele tiden er velinformeret. Det betyder at vi i hvert enkelt tilfælde sikrer afklaring af dit behov for information.

Det er ikke flovt at være bange. Det er der mange, der er, og vi er her for at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at tage en ledsager med.

Andre behandlinger

Medarbejderne

Når du kommer på klinikken, bliver du mødt af et professionelt team. 

Mød os

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så book din tid her.

Bestil tid